De keujer makelaars en een goede koffie dat waren de ingrediënten voor onze toekomst.

De Keujer Makelaars en een goede koffie dat waren de ingrediënten voor onze toekomst.

Al geruime tijd liepen mijn vrouw Agnes en ik met het idee rond om de stap te zetten een eigen zaak te starten. Dit speelde al heel wat jaartjes door ons hoofd, een bijkomstigheid was dat Agnes geen uitdaging meer zag in haar huidige baan en het tegelijkertijd het voor mij geen optie was om mijn baan op te zeggen, en het nog altijd  1+1 = 2 is.  Dus maar eens kijken naar wat we wilden  op welke plek met welke middelen.  Daar troffen we op ons pad een mooie locatie in het centrum van ons dorp, het woon /winkelpand Grotestraat 15. Een pand dat toch al wat jaartjes te koop stond en daar zouden we wel wat mee kunnen.  Maar ja dan komt het, de aankoopprijs was ons inziens toch wel wat te ambitieus naar onze mening. Er moest toch nog wel een aardige verbouwing plaats vinden om te kunnen wonen en werken. Dan toch maar eens met de experts van de huizenmarkt aan tafel. Zo kwam Robert Pullen na een kleine vijf jaar weer bij ons aan de keukentafel. Wij vertelden over onze plannen en het doel wat wij met hem wilden bereiken. Vol enthousiasme heeft Robert de aanval ingezet om voor ons het pand voor een eerlijke prijs te mogen aankopen.  Gelukkig wist hij, zoals wij Robert kennen, zijn doel te bereiken. En de opdracht die daarop volgde, verkoop van ons huis, overblufte hij zich zelf. Binnen enkele dagen was deze verkocht.

Inmiddels wonen we boven de winkel en is de grote verbouwing van ruim vier maand achter de rug. Alles gestript en geheel opnieuw gestart met opbouwen. Veel werk en energie zowel door vakmensen familie als vrienden is verzet, iets waar we trots op zijn.

Desalniettemin, zijn wij nu bijna klaar voor de nieuwe start, een eigen zaak waar je een goede kop koffie of thee met een lekkernij van de dag kunt nuttigen in een ongedwongen gezellige ambiance en bij mooi weer kunt genieten van de zon op één van de terrassen achter in de tuin. Met uitzicht op de mooie kerktoren van Markelo.

Ook voor verkoop van koffiebonen, verse thee, luxe  chocolade, wijn en kado artikelen staan wij binnenkort voor u klaar.  Wij heten u van harte welkom en kom gerust eens binnen lopen ook wanneer u niets nodig zou zijn.

Agnes en Andre Mensink.

Grotestraat 15

7475 AZ Markelo

Afspraak maken

    ×