Huis kopen Markelo

De Keujer Makelaars: thuis in Markelo!

Huis kopen Markelo? Zoekt u een huis in Markelo voor het vinden van uw droomhuis? Lees dan vooral even verder. Weinig plaatsen maken hun naam zo waar als Markelo. Markelo is namelijk een waar paradijs voor mensen die houden van: rust en uitgestrekte groene landschappen met weides en bossen.

Markelo is het dorp van de vijf heuvels, met een stuwwal van ongeveer 40 meter hoog. Het telt ongeveer 7500 inwoners en is door haar prachtige ligging in het glooiende, groene landschap een zeer geliefde woon- en vakantiebestemming. Wandelaars en fietsers maken er dankbaar gebruik van de talloze wandel- en fietsroutes. En dat alles in het typische esdorp Markelo, temidden van de Friezenberg, Apenberg, Markeloseberg, Kattenberg en Herikerberg!

De-keujer-makelaar-Hof-van-Twente

Afspraak maken

  Huis kopen Markelo

  U wilt een huis kopen in Markelo en u zoekt daarvoor een geschikte Makelaar? De Keujer Makelaars bestaat uit drie rasechte Twentenaren. Met een nuchtere kijk op de woningmarkt en tientallen jaren ervaring.

  De Keujer Makelaars is een doordachte keuze.
  Kijkt u maar:

  • 1. Altijd bereikbaar (Wij staan graag voor u klaar);
  • 2. Kleinschalig (Dus korte contactlijnen);
  • 3. En drie speerpunten: Service, Ambitie & Exclusiviteit!

  De Keujer bestaat uit drie ervaren professionals, stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij ons bedrijf. Meer informatie over ons team? Bekijk hier wie wij zijn!

  Aantal huizen verkocht sinds 2006

  1021
  t/m €200.000,-
  1289
  €200.000,- t/m €400.000,-
  840
  > €400.000,-
  ×