Huis verkopen

De verkoop van uw huis

Een huis verkopen is topsport. En bovendien een zeer ingrijpende gebeurtenis. Wij begrijpen dat en zijn daar volledig op ingespeeld. De Keujer Makelaars kunt u dan ook vertrouwen als een integere, loyale en flexibele makelaar die uw belangen als geen ander waarborgt. Wanneer u uw huis verkopen wilt beschikt De Keujer standaard over een groot lokaal netwerk met potentiële kopers. En omdat wij zeer goed op de hoogte zijn van hun woonwensen, kan het zelfs voorkomen dat wij uw woning niet eens op het internet hoeven aan te bieden…! Tijd en geld zijn de belangrijkste zaken die komen kijken bij de verkoop van een huis. Daarom zorgen wij ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht. En uiteraard tegen de voor u gunstigste prijs.

Afspraak maken

  Hoe De Keujer Makelaars uw huis verkoopt:

  Uit ervaring weten wij, dat bij het verkopen van uw huis de presentatie een cruciaal onderdeel vormt van een succesvol verkooptraject. De Keujer Makelaars haalt dan ook alles uit de kast om uw huis op een zo fraai mogelijke wijze in de markt te zetten. Wij zetten uw woning op meerdere platforms in het zonnetje, zowel online als offline. Onze eigentijdse mediamix zorgt ervoor dat uw huis zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd. En uiteraard ook aan zo veel mogelijk relevante potentiële kopers. Hierbij gebruiken we onze eigen website, maar ook populaire woonsites zoals Funda.

  Unieke website

  Best bijzonder is dat iedere verkoper zijn of haar eigen unieke website krijgt! Indien beschikbaar www.adres.nl met alle relevante informatie omtrent de woning, ligging en zelfs een zonnepanelenadvies! Daarnaast ontvangt iedere verkoper ook nog 20 visitekaartjes met foto van de woning en link naar de eigen website. Verder maken wij dankbaar gebruik van ons zoekersbestand, netwerk, Facebook, Twitter en instagram om uw huis maximaal onder de aandacht van de potentiele kopers te brengen. Om een indicatie te krijgen van de unieke website hebben wij hiernaast een afbeelding als voorbeeld voor u!

  keujer-unieke-website

  Tekst, foto’s en video’s (zelfs met drones!)

  Voor een gelikte presentatie van uw huis werken wij nauw samen met gespecialiseerde fotografen en andere media-professionals. Zij zijn in staat om uw woning te laten stralen! Met behulp van tekst, foto’s en video’s ontstaat er zo uiteindelijk een stijlvolle, visuele representatie waar iedereen blij van wordt. Onze brochures staan als een huis. Onze fotograaf gaat altijd net even dat stapje verder. Met zijn creatieve oog voor details brengt hij elk perceel prachtig in beeld. En we hebben nog veel meer moderne mogelijkheden, zoals 360-gradenpanorama’s, 3D- foto’s en zelfs dronebeelden. Dus werkelijk alles om uw woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen! Huizen die op zo’n originele, eigentijds-visuele manier worden gepresenteerd, zo heeft de ervaring ons geleerd, worden opvallend sneller verkocht. En ook nog eens voor een hogere prijs! En laten dat nou net de twee allerbelangrijkste zaken voor een bevredigende verkoop van uw huis zijn: tijd en geld!
  Tot slot: Om uiterst zorgvuldig te werk te gaan laten we van iedere woning een compleet NEN 2580 rapport uitbrengen ter vaststelling van de precieze inhoud en woonoppervlakte!

  ×