Jong, oud en er ergens tussenin

De Keujer Makelaars heeft een vernieuwde website. Een site die beter aansluit bij zowel de “oude” als “jonge” generatie. Al surfende naar de site van de Keujer, denk ik meteen, waar hoor ikzelf eigenlijk bij? Tegenwoordig worden we op basis van leeftijd ingedeeld in 4 generaties, de zogenaamde babyboomers, x-, y- en z generatie. Maar op basis van de band die ik onderhoud met mijn iPhone, schaar ik mezelf gewoon ergens tussenin, niet “oud” maar ook niet “jong”.

 Bloggen

Hoe dan ook, of wij het leuk vonden om een stukje te schrijven voor hun nieuwe blog. Natuurlijk! Heel leuk zelfs! Nadat ik enthousiast had gereageerd ging ik nadenken over onze bijdrage aan “de Keujer blog”. Een blog schrijven, een goede blog, een leuke blog, hoe doe je dat eigenlijk? Het zweet breekt me nog net niet uit bij het idee dat de lezer van onze blog al bij de 5e regel denkt, “gaap, saaiii”. We zijn namelijk zelf ook net klaar met onze eigen nieuwe website www.reggehave.nl en het vullen van deze site heeft toch wel wat “hoofdbrekens” gekost. Maar als je mensen goed wilt kunnen bereiken en ze snel wilt laten zien waar je voor staat, is een website daarbij natuurlijk niet meer weg te denken.

De uitdaging

Reggehave projectrealisatie is het nieuwe bedrijf van Gerben Homan. Tot begin vorig jaar combineerde Gerben het bouwbedrijf nog met projectontwikkeling maar per 1 januari 2017 heeft hij het bouwbedrijf verkocht om zich volledig toe te leggen op zijn passie, projectontwikkeling. Dit doen we vanuit onze thuishaven in Enter op een geheel onafhankelijke, deskundige en persoonlijke wijze. Projectwikkeling klinkt misschien wat zakelijk en dat is het grotendeels natuurlijk ook maar het gaat toch verder dan dat. De uitdaging zit  vooral in het ontwikkelen van iets waar iedereen trots op kan zijn. Een plek waar mensen graag zijn, waar ze zich thuis voelen. We werken daarom graag samen met mensen en bedrijven die deze passie delen.

Projectontwikkeling doe je nooit alleen. Daarnaast is het een complexe aangelegenheid waarbij veel verschillende aspecten goed op elkaar moeten worden afgestemd. En daar heb je waardevolle partners bij nodig zoals aannemers, architecten, adviesbureaus, gemeenten en natuurlijk makelaars.

 Waar hoort u bij?

Met de Keujer Makelaars werken we al vele jaren heel plezierig samen. We vullen elkaar goed aan en weten wat belangrijk is, niet alleen voor onszelf maar ook voor de andere betrokken partijen. En als we dan kijken waar deze betrokken partijen bij horen dan komen we al snel tot de conclusie dat ze overal bij horen. Zowel bij de babyboomers, x- , y- en z generatie. Oftewel bij de jonge-, oude generatie of er gewoon ergens tussenin.

Marieke Lohuis
Projectcoördinator

Afspraak maken

    ×