De Keujer Makelaar Diepenheim

De Keujer Makelaars: thuis in Diepenheim!

Makelaar Diepenheim? Zoekt u een makelaar in Diepenheim voor het vinden van uw droomhuis? Lees dan vooral even verder. Weinig plaatsen maken hun naam zo waar als Diepenheim. Diepenheim is namelijk een waar paradijs voor mensen die houden van: rust en uitgestrekte groene landschappen met weides en bossen.

Gelegen aan de Regge, omgeven door kastelen in het Twentse heuvelland ligt het Stedeke Diepenheim. De kern telt iets meer dan 2500 inwoners en heeft vanwege haar pittoreske verschijning een grote aantrekkingskracht op toeristen. Het is een dorp met veel cultuurhistorisch erfgoed en ook een zeer aanwezige kunstenaarsgemeenschap. Populair tot ver buiten de dorpsgrenzen is bovendien de gezellige culinaire markt in Diepenheim, op elke eerste zondag van de maand.

De-keujer-makelaar-Hof-van-Twente

Afspraak maken

  Makelaar Diepenheim

  U wilt een huis kopen in Diepenheim en u zoekt daarvoor een geschikte Makelaar? De Keujer Makelaars bestaat uit drie rasechte Twentenaren. Met een nuchtere kijk op de woningmarkt en tientallen jaren ervaring.

  De Keujer Makelaars is een doordachte keuze.
  Kijkt u maar:

  • 1. Altijd bereikbaar (Wij staan graag voor u klaar);
  • 2. Kleinschalig (Dus korte contactlijnen);
  • 3. En drie speerpunten: Service, Ambitie & Exclusiviteit!

  De Keujer bestaat uit drie ervaren professionals, stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij ons bedrijf. Meer informatie over ons team? Bekijk hier wie wij zijn!

  Aantal huizen verkocht sinds 2006

  1021
  t/m €200.000,-
  1289
  €200.000,- t/m €400.000,-
  840
  > €400.000,-
  ×