De Keujer Makelaar Hengevelde

De Keujer Makelaars: thuis in Hengevelde!

Makelaar Hengevelde? Zoekt u een makelaar in Hengevelde voor het vinden van uw droomhuis? Lees dan vooral even verder. Weinig plaatsen maken hun naam zo waar als Hengevelde. Hengevelde is namelijk een jong en fris dorp wat veel te bieden heeft!

De grote katholieke kerk in het centrum is het duidelijkste overblijfsel uit het verleden van Hengevelde. Het dorp is echter jonger dan Goor en Delden en staat vooral bekend om haar ondernemersgeest. Zo kent Hengevelde verrassend veel innovatieve bedrijven. Deze betrokken samenwerking is ook terug te zien in de organisatie van dorpsfeest. Dit gigantische jaarlijkse evenement in juni trekt nu al zo’n 50.000 bezoekers en wordt elk jaar groter.

De-keujer-makelaar-Hof-van-Twente

Afspraak maken

  Makelaar Hengevelde

  U wilt een huis kopen in Hengevelde en u zoekt daarvoor een geschikte Makelaar? De Keujer Makelaars bestaat uit drie rasechte Twentenaren. Met een nuchtere kijk op de woningmarkt en tientallen jaren ervaring.

  De Keujer Makelaars is een doordachte keuze.
  Kijkt u maar:

  • 1. Altijd bereikbaar (Wij staan graag voor u klaar);
  • 2. Kleinschalig (Dus korte contactlijnen);
  • 3. En drie speerpunten: Service, Ambitie & Exclusiviteit!

  De Keujer bestaat uit drie ervaren professionals, stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij ons bedrijf. Meer informatie over ons team? Bekijk hier wie wij zijn!

  Aantal huizen verkocht sinds 2006

  1021
  t/m €200.000,-
  1289
  €200.000,- t/m €400.000,-
  840
  > €400.000,-
  ×