Nieuwe website De Keujer Makelaars!

Eindelijk is het zover !
De nieuwe website van De Keujer Makelaars en Rentmeesters is online en het voortraject bleek niet eenvoudig. Gaandeweg het traject werd duidelijk dat er een zekere discrepantie bestaat tussen “jong en oud “, tussen jong geleerd en oud geleerd. Het in alle rust kijken naar foto’s van woningen ondersteund door een achtergrondmuziekje tegenover het “snel snel” van de jongere generatie die alle digitale mogelijkheden maximaal wenst te benutten.

Het doorsturen van een specifiek pand naar de mobiele telefoon van een relatie of familielid via een app is daarvan een mooi voorbeeld.

In dit periodiek te wijzigen BLOG vragen we aandacht voor actuele zaken en ontwikkelingen maar hopen we ook een podium te kunnen bieden aan schrijvers met een zekere link naar aan  onroerende zaken gerelateerde onderwerpen ; denk daarbij bijvoorbeeld aan financieringen, assurantiën, bouw-/verbouw, notariaat, milieu/energie etc. etc.
Daarbij zal in elk geval blijheid, vrolijkheid, positiviteit en oprechte interesse in de medemens centraal moeten staan want voor azijnpissers is dit blog zeker niet bedoeld !!

Bij gebreke aan externe “schrijvers” zal dit blog gevuld worden door onze columnist de heer Hendriaan La Chope, kenner bij uitstek van de onroerend goed markt en de mensen die in de segment werkzaam zijn.

Rest mij de hoop uit te spreken dat deze verjongde website mag bijdragen aan de verdere uitbouw van De Keujer Makelaars in het o zo fraaie MADIGO ( Markelo, Diepenheim en Goor ).

Afspraak maken

    ×