Onze Werkwijze

Onze Werkwijze

Wanneer De Keujer Makelaars voor u aan de slag gaan, doen wij dat altijd volgens onze succesvolle 4-Fase-structuur. Zo is het ook voor u helder waar u aan toe bent. Wel zo fijn!

Fase 1: De inventarisatie
Wij beginnen met de opname van uw pand. Daarnaast verzamelen wij alle relevante zaken, zoals kadastrale gegevens, bouwtekeningen/plattegrond, bestemmingsplan etc. Hierna stellen wij de waarde van uw woning vast en geven wij u tips om uw woning optimaal verkoopklaar te maken.

Fase 2: De presentatie
Opmaak verkoopprospectus , met prikkelende teksten. Wij maken daarbij gebruik van foto’s (o.a. 360 ° foto’s en hoogtefoto’s met behulp van een telescopische fotomast). In sommige gevallen kunnen wij ook  gebruik maken van luchtfoto’s en/of -video (drone). Ook vervaardigen wij floorplanners (2D en 3D).

Afspraak maken

  Werkwijze-keujer-makelaars

  Fase 3: De publicatie
  Op diverse sites, waaronder onze eigen website www.dekeujer.nl en de grootste woonsite van Nederland www.funda.nl. Ook publiceren wij via de bekendste social media, waaronder Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Indien gewenst: een TE KOOP-bord in uw tuin of ons driehoeksbord op uw raam.

  Fase 4: De verkoop
  De bezichtigingen afspreken en begeleiden. Onderhandelingen voeren (o.a. over verkoopprijs en oplevering). Het opmaken van de koopakte, waarin alle gemaakte afspraken worden vastgelegd. De inspectie voorafgaand aan het passeren van de woning. Het passeren van de notariële akte bij de notaris, waarbij wij uiteraard ook aanwezig zijn.

  ×