De Keujer Makelaar Hof van Twente

De Keujer Makelaars: thuis in de Hof van Twente!

Makelaar Hof van twente? Zoekt u een makelaar in de Hof van Twente voor het vinden van uw droomhuis? Lees dan vooral even verder. Weinig gemeenten maken hun naam zo waar als Hof van Twente. Hof van Twente is namelijk een waar paradijs voor mensen die houden van: rust en uitgestrekte groene landschappen met weides en bossen.

De meest prachtige woningen liggen hier verscholen tussen de bomen, in veelal schitterende coulisselandschappen. Goor is de grootste stad en tevens hoofdplaats van de gemeente Hof van Twente. Delden en Diepenheim zijn de kleinere stadjes met stuk voor stuk een prachtig, eigen karakter. Maar ook de dorpen Markelo en Hengevelde hebben elk een eigen identiteit. Wat al deze plekken verbindt is de vriendelijke en gemoedelijke sfeer, die zo kenmerkend is voor het typisch Twentse noaberschap.

Afspraak maken

  Makelaar Hof van Twente

  U wilt een huis kopen in de Hof van Twente en u zoekt daarvoor een geschikte Makelaar? De Keujer Makelaars bestaat uit drie rasechte Twentenaren. Met een nuchtere kijk op de woningmarkt en tientallen jaren ervaring.

  De Keujer Makelaars is een doordachte keuze.
  Kijkt u maar:

  • 1. Altijd bereikbaar (Wij staan graag voor u klaar);
  • 2. Kleinschalig (Dus korte contactlijnen);
  • 3. En drie speerpunten: Service, Ambitie & Exclusiviteit!

  De Keujer bestaat uit drie ervaren professionals, stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij ons bedrijf. Meer informatie over ons team? Bekijk hier wie wij zijn!

  Aantal huizen verkocht sinds 2006

  1021
  t/m €200.000,-
  1289
  €200.000,- t/m €400.000,-
  840
  > €400.000,-
  ×