Ons team

Waarom De Keujer?

De Keujer Makelaars bestaat uit vier rasechte Twentenaren. Met een nuchtere kijk op de woningmarkt en tientallen jaren ervaring.

De Keujer Makelaars is een doordachte keuze.
Kijkt u maar:

  • 1. Altijd bereikbaar (Wij staan graag voor u klaar);
  • 2. Kleinschalig (Dus korte contactlijnen);
  • 3. En drie speerpunten: Service, Ambitie & Exclusiviteit!

De Keujer bestaat uit drie ervaren professionals, stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij ons bedrijf.

Service het klokje rond

Robert Pullen

Robert-Pullen

Drijvende kracht achter De Keujer Makelaars is Robert Pullen. Als geboren en getogen Markeloër kent hij de omgeving als zijn broekzak. Robert kreeg het makelen thuis met de paplepel ingegeven, als zoon van de bekende Markelose makelaar en rentmeester Harold Pullen. Inmiddels beschikt Robert ook zelf over een jarenlange ervaring als gecertificeerd en beëdigd makelaar en taxateur. Bij het kopen en verkopen van een woning is snel handelen en anticiperen van groot belang, weet Robert. ”Bij mij kunnen cliënten daarom altijd – 24 uur per dag – terecht met prangende vragen of een verzoek om een bezichtiging. Zelf noem ik dat ‘service het klokje rond’. Wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar.”

06-51811692 robertpullen@dekeujer.nl

Annet Pullen

Annet-Pullen

Om de “kwetsbaarheid” van het kantoor tot een minimum te beperken is Annet Pullen-Te Wierik per 1 augustus 2019 het De Keujer team komen versterken.

Annet verzorgt de financiële administratie, fungeert als backup voor Gerdien en springt bij waar haar expertise – computers en Social Media – gevraagd wordt.

annetpullen@dekeujer.nl

Harold Pullen

Harold-Pullen

Met zijn decennialange ervaring als rentmeester en makelaar heeft Harold Pullen zijn sporen ruimschoots verdiend. Zijn wijdverbreide netwerk, grote expertise en levenswijsheid zijn voor De Keujer Makelaars nog steeds van onmisbare waarde! Op de achtergrond van het duo Robert en Gerdien speelt Harold Pullen, vader van Robert, nog steeds een belangrijke inspirerende rol. Hoewel hij – met pensioen in zicht – zijn werkzaamheden nu langzaam maar zeker wat afbouwt.

06-53639374 haroldpullen@dekeujer.nl

Gerdien Pinkert

De makelaardij is continue in beweging en kan ook zeer grillig zijn. Maar gelukkig heeft De Keujer Makelaars Gerdien Pinkert! Als officemanager en secretaresse ontgaat haar niets. Daardoor heeft Gerdien meteen een pasklaar antwoord op alle praktische vragen en houdt zij De Keujer strak en tegelijk zeer klantvriendelijk. Niemand weet zoveel van alle dossiers als Gerdien. Ze is zeer gedreven, servicegericht en daardoor een organisatorische duizendpoot binnen De Keujer. Kortom, Gerdien vormt nu al 32 jaar lang een onmisbare schakel tussen De Keujer Makelaars en haar opdrachtgevers.

06-13587103 gerdienpinkert@dekeujer.nl

Iris Vruwink

Mijn naam is Iris Vruwink. Ik woon in Markelo, ben sportief en hou van gezelligheid met familie en vrienden. Op dit moment studeer ik Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen. Volgend schooljaar zet ik mijn studie vastgoed voort aan het Saxion in Enschede. Deze zomer ga ik actief aan de slag in dit vakgebied door als ondersteuner ervaring op te doen bij De Keujer Makelaars. Hierdoor kan het maar zo zijn dat u mij daar treft. Ik hoop dat ik dan wat voor u kan betekenen!

Afspraak maken

    ×